Carns

    

  • Filet de vedella a la brasa  19,00€ 
  • Magret d'ànec filetejat  i el seu arròs   18,00€
  • "Xuletón"  de frizona Europea amb os -    + 30 dies de maduració  1Kg - 42€     /     700g. -  29,40€
  • "Xuletón"  premium  amb os  -    + 60 dies de maduració   58€/kg       mínim 1200 Kg  la peça 
  • Steak tartar de vedella (tallat al moment) 24,00€
  • Entrecot de Nebraska "Angus" sese os  350g. - 26,25€     /     500g. - 37,50€
  • Bacallà confitat amb puré de patata i saltejat de ceba i pebrot  17,00€
  • Peix de mercat

Cuina: Miquel Cros    Sala: Imma Besalú

Tots els productes s'elaboren i es tallen al moment, el pes de la carn sempre és aproximat. Gràcies per la vosta espera.

Preus amb el 10% d'IVA