Carns

    

  • Filet de vedella a la brasa  20,00€ 
  • Magret d'ànec filetejat, pera i ratafia   15,00€
  • "Xuletón"  de frizona Europea amb os -    + 30 dies de maduració  1Kg - 42€     /     700g. -  29,40€
  • "Xuletón" de frizona Seleccionada  (Dry Aged)   70€ al kg.
  • Steak tartar de vedella (tallat al moment) 24,00€
  • Entrecot de Nebraska "Angus" sense os  350g. - 33,50€     /     500g. - 47,85€
  • Bacallà confitat amb puré de patata i saltejat de ceba i pebrot  17,00€
  • Peix de mercat

Cuina: Miquel Cros    Sala: Imma Besalú

Tots els productes s'elaboren i es tallen al moment, el pes de la carn sempre és aproximat. Gràcies per la vosta espera.

Preus amb el 10% d'IVA