Segons

     Carns
  •  Magret d'ànec filetejat 12,00€      
  •  Filet de vedella a la brasa o amb salsa  19,00€
  • "Xuletón"  de frizona Europea amb os -  min. 30 dies 1kg   39,00€  -  700g   27,30€
  • Steak tartar de vedella (tallat al moment) 24,00€
  • Entrecot de Nebraska "Angus" sese os -  350g  26,25€   -   500g  37,50€
  •  
  • Peix
  • Bacallà confitat amb puré de patata i saltejat de ceba i pebrot   17,00€
  • Peix de mercat
  •  
  •  

Panera de pa 1,80€   -    Plat de patates 3,80€   -   Salsa extra 3,80€  (pebre verd, siurenys)  -    Preus amb el 10% d'IVA

Cuina: Miquel Cros    Sala: Imma Besalú

Tots els productes s'elaboren i es tallen al moment, el pes de la carn sempre és aproximat. Gràcies per la vosta espera.