Reserva al 608 065 370
-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
Segons
Carns
- Filet de vedella a la brasa 19,00€
- Costelles de xai a la brasa 16,70€
- Magret d'ànec filetejat 12,00€
- "Xuletón" de frizona Europea amb os - + 30 dies de maduració 1Kg - 39€ / 700g. - 27,30€
- "Xuletón" premium amb os - + 40 dies de maduració 48€/kg mínim 1200 Kg la peça
- Steak tartar de vedella (tallat al moment) 24,00€
- Entrecot de Nebraska "Angus" sese os 350g. - 26,25€ / 500g. - 37,50€
- Bacallà confitat amb puré de patata i saltejat de ceba i pebrot 17,00€
- Peix de mercat
Cuina: Miquel Cros Sala: Imma Besalú
Tots els productes s'elaboren i es tallen al moment, el pes de la carn sempre és aproximat. Gràcies per la vosta espera.
Preus amb el 10% d'IVA