Imatge Passió per la cuina

Passió per la cuina

Tenim una gran varietat de carns a la brasa, de les quals destaquem la xuleta de frizona europea o gallega, sempre amb maduració. Vine a gaudir-la!

Imatge Carns a la brasa

Carns a la brasa

La nostra especialitat es la varietat de carns madurades a la brasa, la qual en destaquem el XULETÓN de Frizona Europea o Premium, i la gran importància en el producte de primera qualitat.

Imatge La carta

La carta

Descobreix la gran varietat de plats a la nostra carta i gaudeix-los, reflecteixen la nostra passió per la cuina. També disposem dels millors vins per maridar-los.

Imatge L'especialitat

L'especialitat

La nostra especialitat es la varietat de carns madurades a la brasa, la qual en destaquem el "CHULETÓN" de Frizona Europea o Premium, i la gran importància en el producte de primera qualitat.

Els plats estrella són: foie gras fet a casa, vieires, siurenys, tapa de sashimi, croquetes de gamba, steak tallat al moment, xuletón a la brasa, peix de mercat fet a la brasa i molts plats més.

Imatge Menús

Menús

Oferim menús per a grups, reserveu taula i disfruteu d'un increïble àpat en un àmbient inmillorable. Tria el menú que més s'adapti a la ocasió.

Imatge Menú diari

Menú diari

Menú de dimarts a divendres per 25€ tot inclòs. Per a més informació, contacta amb nosaltres.

Imatge El Capitell ha estat guardonat

El Capitell ha estat guardonat

Estem molt contents d'anunciar que la plataforma Restaurant Guru, ha guardonat el Restaurant El Capitell amb la insignia de Recomanació segons els comentaris dels seus clients, com al millor restaurant de carns de tot Banyoles.